ART IMPRESSION BROCHURE GEONIUS

5 januari 2018

HR Collage 8X

Voor het bedrijf GEONIUS maakte ik een Art Impression met de titel “Gaten in de Grond”. Deze foto opdracht werd uitgevoerd onder de noemer ‘Art in my Home’ en is een A5 brochure geworden op exclusief materiaal met een dure uitstraling en diende als een kerst- relatiegeschenk.

Samen met het bedrijf kozen we het project de A2 tunnel bij Maastricht om in en rondom deze tunnel artistieke foto’s te maken en hiervan later een selectie te laten uitmonden in een prachtige unieke collectie.

Op een warme dag in augustus mocht ik onder begeleiding de koele A2 tunnel in. Deze was op dat moment nog niet voorzien van enige lijnen en bezat nog weinig aankleding. Zo komt het ruwe karakter van deze tunnel iets meer naar voren in deze Art Impression. Dit past geweldig binnen dit artistieke concept.

Een uur foto’s maken, in- en uitstappen in een auto, helemaal bekaf achteraf, maar 300 foto’s rijker keerde ik terug en begon met het bewerken hiervan. Naast het schieten van goede foto’s is dit het meest wezenlijke deel van het werk. Middels software, met een lekker muziekje op de achtergrond ging ik helemaal tekeer en liet me volledig gaan in mijn artistieke vrijheid. Niet wetende wat men ervan zou vinden. Puur op intuïtie.

Nadat ik het bedrijf de eerste foto’s had laten zien was men zeer onder de indruk. Dit resulteerde in een aantal meetings waar we wat puntjes op de i zetten en met wat lichte hulp van de grafisch vormgever van het bedrijf kwamen we tot een mooi geheel. Zo doet de voorkant denken aan een frontcover voor een roman.

Het aanvragen van offertes, het samenstellen en vervaardigen van de drukklare .PDF en alle gerelateerde en noodzakelijke werkzaamheden werden ook door mij verricht. Dat is wel zo makkelijk voor de klant.

Wil jij ook zo’n unieke fotoreportage of Art Impression, neem dan contact op! Zo’n fotoshoot kan overal, dus óók bij jou thuis! Check mijn portfolio op deze website: ‘Art in my Home’

Hieronder kun je de brochure bekijken.

REACTIE VAN KLANT:
Geweldig Antoine!

[nggallery id=48]

SUMMARY:
soort: fotoshoot, bewerking
job: fotoshoot, bewerking, samenstelling brochure, contact drukker

© 2014 Antoine Pütz