COLD FUSE – E.P.

22 november 2015

Voor de band ‘COLD FUSE’ (self-titled EP) produceerde ik de audio voor een 3-track E.P. Opnames, mix en mastering voor alle 3 tracks.

Na de bekende pre-recordings zijn we in hun eigen repetitie ruimte aan de slag gegaan en hebben tijdens 2 weekends alles opgenomen. De mix en mastering heb ik wederom hier in Studio21 te Schinnen gedaan.

Daan, Nick, Guido, Joost en Bas zijn uiterst tevreden over het gehele proces. Mede te zien aan hun reactie “Je hoort het er echt vanaf dat je weet waar je mee bezig bent en dat je begrijpt waar we als band naar toe willen”. Da’s natuurlijk heel fijn om te horen!

De EP kun je bestellen via coldfusemusic@gmail.com en is aan te schaffen tijdens concerten van de band.

REACTIE VAN KLANT:
“Je hoort het er echt vanaf dat je weet waar je mee bezig bent en dat je begrijpt waar we als band naar toe willen. Echt even een complimentje waard, want je tilt de muziek een niveau hoger en laat het meer klinken zoals hoe in ieder geval ik onze muziek in m’n hoofd heb en laat dit mooier klinken dan dat wij zelf kunnen tot nu toe. Om Guido te quoten: Cold Fuse + Antoine is 1+1 = 3, vooral dankzij jouw kunsten en expertise.”

[nggallery id=44]

Hieronder kun je hem ook alvast luisteren:

SUMMARY:
Titel: Cold Fuse (self-titled E.P.)
Soort: 3 tracks (E.P.)
Release datum: 25 oktober 2015
Job: opnames mix mastering

© 2014 Antoine Pütz