CROSSFIT HEERLEN – OPEN 2018

1 mei 2018

Heb jij een fotograaf nodig voor mooie foto’s van je bedrijf of evenement in actie of portretfoto’s, neem dan contact met me op!

Ik mocht voor CrossFit Heerlen fotoreportages maken tijdens de 5 weken CrossFit Open 2018. Tijdens deze 5 workouts kreeg iedere atleet elke week nieuwe opdrachten. Hierbij lag er voor mij als fotograaf de uitdaging om snel te handelen. De mooie, intense emoties vast te leggen.

Op de website van het bedrijf (CrossFit Heerlen) worden reeds sinds 1 jaar mijn foto’s gebruikt. Inmiddels mag ik vermelden dat ik officieel ben toegetreden tot de staff van CrossFit Heerlen als vaste fotograaf. Voor zowel alle reportages tijdens evenementen als ook alle interne fotoreportages.

REACTIE VAN KLANT:
Super mooi Antoine!

[nggallery id=58]

SUMMARY:
soort: fotoshoot, bewerking
job: fotoshoot, bewerking

© 2014 Antoine Pütz