• “Weer totaal onverwachtse ideeën en invalshoeken, superknap!”
  Katrien & Martijn
 • “Wow, de foto’s zijn echt supergaaaaaf!!!! Ben er zo super blij mee!”
  Kim Melchers
 • “Energiek, meedenkend, persoonlijk en dat allemaal met oog voor detail.”
  Mami & Peter
 • “WOOW WOOOW WOOOWWW zupahhh coewl!!! Ik heb een hekel aan eigen foto’s maar deze zijn echt gaaf!”
  Katja Kubben
 • “Mooie foto’s. Dank voor het goede werk. Ik ga zeker reclame voor je maken.”
  Ineke Brouns

Foto

Je kunt me voor nagenoeg elke fotoklus inhuren. Portret, bruiloft, bandfotografie, het kan allemaal. Ik werk met een Canon EOS 80D met professionele lenzen waaronder de Canon 24-70mm 2.8, Canon 10-22mm 3.5-4.5 en de Canon 50mm 1.4. Voor momenten waarop het nodig is, een professionele Speedlite 430EX II flitser. Geen goedkoop spul dus. Ik bezit helaas (nog?) geen fotostudio. Ik trek er graag op uit en maak gebruik van het moment en de kleuren en vormen die bij je passen. We kunnen ook bij jou thuis een mooie setting creeëren voor een sfeervolle geslaagde fotoreportage! Ik richt me volledig op jouw wensen en voorkeuren maar je zult van mij ook genoeg input krijgen.

Hieronder kun je per categorie checken wat ik te bieden heb.
Of bekijk daaronder de nieuwsberichten van de hoofdcategorie FOTO.

Ik biedt nu ook de dienst “ART in my HOME/OFFICE – Photography” aan. Op www.artinmyhome.nl kun je m’n portfolio bekijken.
En via deze link kun je alvast iets meer info tot je nemen.

ART in my HOME - Logo 10Jun2015 4_2_120px

info nodig? shoot! 0628118118 | info@antoineputz.nl | Facebook

live fotografie

Ik sta open voor alle opdrachten binnen LIVE-fotografie. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het opzoeken van de extremen in sfeer. Een goede lichtshow wil daarbij zeker helpen. Een mooie of bijzondere performance is minstens zo belangrijk.

[nggallery id=”1″]

info nodig? shoot! 0628118118 | info@antoineputz.nl | Facebook

band fotografie

Door de jarenlange ervaring binnen de muziekscéne kunnen we samen op zoek naar de juiste bandfoto die jouw band nodig heeft. Wil je graag een foto met iets meer randje, een alternatievere foto? Of juist een wat strakkere uitstraling? Vooraf checken we samen wat je wensen zijn en kunnen we oa. aan de hand van een aantal voorbeelden in de goede richting denken voor het juiste resultaat.

[nggallery id=”8″]

info nodig? shoot! 0628118118 | info@antoineputz.nl | Facebook

natuur en dier

Heb je een huisdier, huis, tuin of iets anders wat je graag op een mooie manier wilt hebben gefotografeerd? Check hieronder wat ik je te bieden heb. Natuur en wolken zijn ook zeer geliefd.

[nggallery id=”9″]
[nggallery id=”10″]

info nodig? shoot! 0628118118 | info@antoineputz.nl | Facebook

KASTEEL COMMANDERIE

KASTEEL COMMANDERIE

10 juli 2018

Voor Down South Events maakte ik een fotoreportage van de netwerk meeting van “Les Amis GastrEUnomiques” op het wonderschone “Kasteel Commanderie”. Dit kasteel is gelegen ... Lees meer

GEDENKSTEEN – MOZAÏEK QUEEN

GEDENKSTEEN – MOZAÏEK QUEEN

05 juli 2018

Voor de “Mozaïek Queen” (Regina Leue) uit Kerkrade maakte ik een fotoreportage van de gedenksteen (ca.55x55cm) die zij maakte in opdracht van de kinderen van ... Lees meer

CROSSFIT HEERLEN – FYSIO

CROSSFIT HEERLEN – FYSIO

10 juni 2018

Voor CrossFit Heerlen maakte ik een fotoreportage van de nieuwe fysio behandelruimte in het gebouw van CrossFit Heerlen plus een fotoreportage van de fysio- en ... Lees meer

© 2014 Antoine Pütz