FOTOSHOOT – 4 POEZEN KIM MELCHERS

9 januari 2014

4 Poezen Kim

Fotoshoot met de 4 poezen van Kim Melchers. De fotoshoot was een verjaardagskado. Een leuk idee! Tip iemand en deel dit bericht! (Zie onderaan van deze pagina).

Bij een fotoshoot van poezen moet je meestal veel geluk hebben dat je een mooi moment te pakken krijgt. Geduld is dus een schone zaak. Ik trek er dan ook altijd een paar uur voor uit. Vooral zodat de poezen gewend aan mij raken. Ook krijg ik zo gelegenheid om meerdere houdingen van de poes te fotograferen. Dit heb ik dan ook gedaan. Op een zeer warme dag in augustus 2013 hebben we naast wat lekker eten en kletsen vooral veel verschillende foto’s kunnen maken.

Voor de canvas hebben we niet voor de diversiteit maar vanwege de uniformiteit, voor het vooraanzicht van elke poes gekozen. Dit maakt het tot een mooi geheel.

De klant was er zelf 100% tevreden en supergelukkig mee, nu haar poezen de hele dag zichtbaar zijn op canvas aan de muur. De volledige collage kun je rechtsboven van deze post zien.

Achteraf bleek dat ze toch ook nog een foto van haar dierbare overledene poes erbij wilde gaan hangen. Zo hebben we daarna ook nog van een oudere foto van een overleden poes van haar, een canvas laten drukken. Het verslag hiervan kun je later uitgebreid op deze website lezen.

REACTIE VAN KLANT:
“Wow, de foto’s zijn echt supergaaaaaf!!!! Ook de rest vind ik helemaal geweldig!!! Ben er zo super blij mee!

Hier een aantal andere foto’s van de fotoreportage en van de canvassen bij de klant thuis.

[nggallery id=22]

SUMMARY:
Soort: fotoshoot poezen
Datum: 02 augustus 2013
Job: fotoshoot, bewerking

© 2014 Antoine Pütz