FOTOSHOOT – JONGE AMBTENAAR VH JAAR 2015

12 februari 2015

Fotoshoot tijdens de verkiezing “Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015”. Opdracht was evenals vorig jaar om zowel de winnaar op foto te vereeuwigen als ook een sfeerimpressie van de avond weer te geven.

Sinds 2002 organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Deze verkiezing is in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen.

Finalist Sahin Ergec heeft zich moeten terug trekken uit de verkiezingsstrijd #JAvhJ15 vanwege gezondheidsproblemen. De overige 3 finalisten, te weten Dagmar Winkelhorst, Anne-Marleen Dijkhuis en Maarten van der Meer streden op een gezellige avond in een magische Kerkzaal in “Hotel Arena” te Amsterdam voor de hoofdprijs.

Dagmar Winkelhorst werd uitgeroepen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015. Men prees haar persoonlijkheid en visie. Niet alleen vonden zij Dagmar inhoudelijk sterk maar ook natuurlijk en niet ingestudeerd. “Dagmar vertelt het verhaal van de toekomst van de overheid.”

Anne-Marleen Dijkhuis sleepte de publieksprijs in de wacht. Zij mag een opleiding naar keuze volgen bij Nyenrode. De derde finalist, Maarten van der Meer, greep naast de grote prijzen maar maakte grote indruk met zijn visie op een duurzame overheid.

REACTIE VAN KLANT:
Net als vorig jaar, top Antoine! Tot volgend jaar.

[nggallery id=38]

SUMMARY:
soort: fotoshoot,
datum: 22 januari 2015
job: fotoshoot, bewerking

© 2014 Antoine Pütz