GEDENKSTEEN – MOZAÏEK QUEEN

5 juli 2018

Voor de “Mozaïek Queen” (Regina Leue) uit Kerkrade maakte ik een fotoreportage van de gedenksteen (ca.55x55cm) die zij maakte in opdracht van de kinderen van hun overleden ouders.

Wat doet Regina? Zij is bekend van het organiseren, communiceren en verwezenlijken van de “Social Sofa” projecten in Kerkrade. Tevens geeft zij mozaïek workshops.

Zij vervaardigd mozaïek op nagenoeg elke ondergrond. In dit voorbeeld neemt zij een granietstenen plaat als ondergrond. Dan begint ze met het kiezen van de kleuren en bestellen van alle materialen. Vervolgens het knippen en plakken van de stenen. Hierna een check met klanten voor een mogelijke revisie. En na goedkeuring als laatste stap het voegen. Alle ondergronden, afmetingen, kleuren en andere wensen worden in overleg met klant bepaald.

Het mozaïek is vervaardigd van gehard glas. Het plaksel is een 2-componentenlijm, een mengsel van poederlijm en isolastic-vloeistof. Als voegsel wordt alleen het hoogwaardige “Ultra Color Plus” voegsel gebruikt. Dit is slagvast en tevens weerbestendig! Alle materialen, dus zowel het hoogwaardige glas, als ook plak- en voegmateriaal wordt besteld bij gerenommeerd bedrijf “Social Sofa Tilburg”.

Ga naar de website van Regina a.k.a. “Mozaïek Queen” voor meer informatie.

Wil jij ook zo’n fotoreportage, neem dan contact op!

REACTIE VAN KLANT:
Geweldige foto’s Antoine. Mooi vastgelegd.

[nggallery id=62]

SUMMARY:
soort: fotoshoot, bewerking
datum: juni 2018

© 2014 Antoine Pütz