TSWKTS – LOVE REVOLVER – ALBUM

30 april 2015

voor de band The Sister Who Killed The Sister nam ik 11 drumtracks op en verzorgde ik de mix van alle 21 nummers op het album “Love Revolver”

De band kwam bij mij aanzetten met het verzoek tot de mix van 21 nummers. Deze tracks waren reeds klaar maar waren qua drumsound vooral voorzien van samples. Sommige nummers waren inmiddels 3 jaar oud. Tijdens Pinkpopzondag 2014 heb ik met de mannen van TSWKTS drums opgenomen. Drummer Louie Hamers heeft in de House of Wood studio van Martijn Soeterbroek 11 nummers op 1 dag ingespeeld. Netjes… Good vibes.

Ik heb bij een flink aantal songs eerst eens orde en structuur aangebracht. Hierna heb ik per song de juiste bijpassende vibe gezocht alvorens ik over ben gegaan tot de mix. Naast de mix is ook de mastering gebeurd, zoals bijna altijd, in mijn Studio21.

Het album is gereleased door LN Records (LNR1522) en is verkrijgbaar bij LIVE-shows van de band. Een recensie van de CD door ZEF magazine kun je hier lezen: www.zefmagazine.nl/album/the-sister-who-killed-the-sister-love-revolver-album/

Hieronder zijn 3 tracks vd CD, waaronder mijn favoriet “The Orc of Noah” en een registratie van de CD-presentatie op 03 april 2015 in het Cultuurhuis te Heerlen te zien.

REACTIE VAN KLANT:
“Twan, we kunnen je niet genoeg bedanken.”

[nggallery id=40]

SUMMARY:
Titel: The Sister Who Killed The Sister – Love Revolver
Soort: album
Release datum: 03 april 2015
Job: opname drums mix mastering album

© 2014 Antoine Pütz