FOTOSHOOT – VERKIEZING JONGE AMBTENAAR VH JAAR 2014

28 januari 2014

Fotoshoot tijdens verkiezing “Jonge Ambtenaar van het Jaar 2014”. Opdracht was om zowel de winnaar op foto te vereeuwigen als ook een sfeerimpressie van de avond weer te geven.

Sinds 2002 organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Deze verkiezing is in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen.

De 4 finalisten, te weten Wybren Jorritsma, Maarten Sinnema, Maarten Verkerk en Ellemieke van Doorn streden op een gezellige avond in een sfeervolle “Winkel van Sinkel” in Utrecht voor de hoofdprijs. De Friese provincieambtenaar Wybren Jorritsma met zijn pakkende slogan ‘See, Feel, Act, Connect’ is de winnaar geworden. De publieksprijs ging naar Maarten Verkerk. De presentatie lag in handen van Roelof Hemmen. Sneltekenaar Bas Köhler was aanwezig om de verkiezing in één beeld te vangen.

REACTIE VAN KLANT:
Iedereen was heel gelukkig met de foto’s! Winnaar Wybren was vooral heel content met de (bijna) zwart/wit foto.

Hieronder kun je een selectie van die foto’s zien. De foto van winnaar Wybren Jorritsma is ook gelaatst in ochtendkrant SPITS op maandag 27 januari 2014. Ook kun je het filmpje bekijken van “De Selectiedag”, die gemaakt is door door Martijn Soeterbroek (Summer Kimono Productions) & cameraman Giel Greijn.

[nggallery id=23]

SUMMARY:
soort: fotoshoot,
datum: 23 januari 2014
job: fotoshoot, bewerking

© 2014 Antoine Pütz