St. Laurentius Bemelen 02Nov2013

LIVE OPTREDEN BASGITAAR – HARMONIE ST. LAURENTIUS BEMELEN

12 januari 2014

Het LIVE spelen van basgitaar op 5 stukken met de Harmonie St. Laurentius te Bemelen. Op 2 november was er het “Halfway Concert” georganiseerd door Harmonie St. Laurentius te Bemelen. Aan het eind van het dik 2 uur durende concert hebben we met een combo samen met de harmonie 5 stukken LIVE gespeeld.

St. Laurentius Bemelen 02Nov2013

Soliste Dyanne Sleijpen zong alle 5 stukken, Rick van Weersch speelde gitaar en Antoine op de basgitaar. We hebben hiervoor 2 repetities gehad. Enthousiaste dirigent Ron Daelemans wist de harmonie en het combo goed te motiveren en liet ze allemaal optimaal presteren. Het was een mooi concert. De zaal zal bomvol en was waanzinnig mooi aangekleed. Ook werden er projecties getoond tijdens de stukken. Dat vormde een mooie aanvulling. Volgend jaar is er het 100 jarig jubileum van de Harmonie. Dit was een mooie opmaat naar deze festiviteiten. Hieronder kun je aantal foto’s en een video bekijken.

KLANTENREACTIE:
“Het was echt super. Voor Bemelse begrippen ongekend. Fijne samenwerking met jullie. Echt top. Ik weet je te vinden Antoine. Ik ben vaker op zoek naar muzikanten, dus nogmaals, dat komt goed.”

[nggallery id=6]

SUMMARY:
Soort: live optreden
Datum: 02 november 2013
Job: spelen van basgitaar

© 2014 Antoine Pütz